1. Leveransvillkor

Leverans till företag
Leveranser sker från vårt lager i Tyringe och huvudlagret i Tyskland. Allmänna leveransbestämmelser enligt NL09 tillämpas. Normalt skickas lagerförda varor från Tyringe samma vardag om vi får din order före kl. 13.00. Varorna är då vanligtvis hos dig nästkommande vardag. Varor som skickad från huvudlaget i Tyskland har en leveranstid på 3 till 7 arbetsdagar. I vissa fall skickas de varorna direkt till kund och i andra fall mellanlandar varorna på vårt lager i Tyringe.

Företagspaket levereras till dörren såvida mottagaren är ett företag.

Leverans till privatpersoner
Privatperson kan också beställa varor av Chuckteknik Norden AB. Markera fliken för "Privatperson" i kassan vid slutförande av köp i kassan.


Leverans till andra länder
Chuckteknik levererar främst till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.Övrigt, leverans
Vid leverans medföljer bruksanvisning för produkter där detta anses vara nödvändigt. Bruksanvisningen levereras antingen fysiskt eller digitalt.

För produkter som är slutsålda och där det inte anges någon leveranstid, vänligen kontakta oss för mer exakt information.

 

 1. Priser

Alla priser i webbshopen visas i svenska kronor och visas exklusive eller inklusive moms beroende på om du väljer besöka sidan som "privatperson" eller "företag".Priserna som presenteras gäller tills vidare. Vi reserverar oss för tryckfel samt för kostnadsförändringar utanför vår kontroll.

 

 1. Orderbekräftelse

Beställning av Chucktekniks produkter sker via webbutiken chuckteknik.com, e-post, brev eller telefon. För att en beställning skall vara bindande för Chuckteknik Norden AB, måste beställningen skriftligen bekräftas av Chuckteknik före genomförd leverans, vilket görs via e-post i form av ett ordererkännande när ordern behandlats. Detta innebär bland annat att om produkter i Chucktekniks sortiment utgått eller av annan anledning inte längre finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Chuckteknik ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. Övriga villkor för ordern står även i det ovan nämnda mailet med ordererkännandet.

 

 1. Emballagekostnad

Chuckteknik tar inte ut någon emballagekostnad för gods som skickas med paket.

Chuckteknik tar ut emballagekostnader för pallgods enligt följande prislista:

 • Halvpall: 140,00 SEK
 • Pallkrage för halvpall 800x600: 140,00 SEK
 • Lock för halvpall 800x600: 100,00 SEK

 

 • Helpall: 190,00 SEK
 • Pallkrage för helpall 800x1200: 190,00 SEK
 • Lock för helvpall 800x1200: 160,00 SEK

 

Produkter som överstiger 35 kg skickas som pallgods.

 

 1. Beräknade fraktkostnader vid beställningar via vår e-butik
 • 0-15 kg Standardfrakt: 195 kr per order (ex. moms).
 • 15-30 kg Standardfrakt: 295 kr per order (ex. moms).
 • 30-70 kg Standardfrakt: 895 kr per order (ex. moms).
 • >70 kg Standardfrakt: 1790 kr per order (ex. moms).

 

Vi förbehåller oss rätten att kontakta er med uppdaterat fraktpris om det beräknade fraktpriset inte stämmer med verkligheten.

 

Ändring av fraktpriset kan bero på många olika anledningar som t.ex.: 

 • Ömtåliga produkter som måste skickas med pall trots låg vikt.
 • Om en beställning innebär transporter från flera olika leverantörer.
 • Transporter från länder/postnummer med högre priser hos transportbolagen.
 • En beställning som inte kan delas upp på flera paket utan måste skickas som pall.
 • Specifika önskemål från kund hur varan ska transporteras som inte inkluderas i vår prisbild.
 • Skrymmande gods. 

 

Vi försöker i största möjliga mån hålla det beräknade fraktpriset på en webborder.

I annat fall kontaktar vi er med uppdaterat fraktpris för godkännande innan varan/varorna skickas.

 

Fraktkostnad till länder utanför Sverige kommer debiteras kunden oavsett ordervärde.

 

För ej utlösta leveranser, debiterar vi en ytterligare standardfrakt. Tänk därför på att alltid vara närvarande när leveransen sker, eller att hämta ut beställningar inom angiven tid.

 

 1. Restorder

Om någon vara på din order är restnoterad eller av annan anledning inte kan levereras meddelas detta i ett ordererkännande. Varan sänds så snart den kommit in på vårt lager. Är flera varor restnoterade samlevereras dessa när samtliga restnoterade varor har kommit hem. Om ordern tidigare är belastad med en fraktkostnad skickas restordern fraktfritt.

 

 1. Reservationer

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar om exempelvis en produkt har utgått vårt sortiment eller ej finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar. Vi förbehåller oss även rätten till konstruktionsändringar utan särskilt meddelande. Vi reserverar oss även för eventuella saldofel i webbutiken. Vi reserverar oss också för tryckfel och för att bildillustrationer kan avvika från levererad produkt. Bildillustrationer är ofta exempel och inte exakt den dimension eller beteckning som varan har. Vi reserverar oss även för kostnadsförändringar utanför vår kontroll, men det pris som står i kassan på hemsidan är dock det pris som gäller, såvida detta inte är uppenbart felaktigt.

 

 1. Betalningsvillkor

Faktura 30 dagar netto - per e-post eller e-faktura - Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta med 1,5 % per månad. Efter två påminnelser av Chuckteknik överlämnas ärendet till kronofogden.

Vi debiterar 60 SEK i påminnelseavgift (förutom dröjsmålsränta) eftersom det orsakar extraarbete för vår administration. Denna merkostnad är inte inräknade i produkternas priser då det inte skall belasta kunder som betalar i tid.

Vi tar inte ut någon faktureringsavgift.

 

 1. Retur/Ångerrätt och reklamation

Retur, företag
Om du inte är nöjd med varan eller har köpt fel skickar du tillbaka den inom 14 dagar och betalar för returfrakten. Glöm inte att alltid kontakta oss innan. Varan skall återsändas i oanvänt skick och i sin originalförpackning.

Retuer av vissa produkter är förenade med vissa avgifter. Kontakta oss därför alltid innan.

Specialbeställningar. Med specialbeställningar menas varor som är utanför ordinarie sortiment för Chuckteknik eller varor som tillverkas på beställning.

Använda varor och specialbeställningar återtas inte. Registrerad order på specialvaror eller varor som tillverkas på beställning går ej att annullera.

Reklamation, företag
Om inget annat anges lämnar vi ett års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan skall inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård. Garantin omfattar inte slitagedelar eller förbrukningsartiklar. Vi förbehåller oss rätten att antingen reparera varan, kreditera den eller ersätta den med ny. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara rengjord och väl emballerad. Glöm inte att kontakta oss innan. . Vi lämnar instruktion om lämplig returfrakt på vår bekostnad.

 

 1. Garanti

Om inget annat anges lämnar vi ett års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Vi förbehåller oss rätten att reparera varan eller byta ut den. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara väl rengjord och omsorgsfullt emballerad.

 

 1. Transportskador

Enligt försäljningsvillkoren ovan övergår ansvaret för varan till köparen i och med att varan lastats på bil hos oss. Eventuell transportskada skall därför omgående anmälas av mottagaren till chauffören alternativt det fraktbolag som anlitats.

 

 1. Övriga kostnader

Chuckteknik Norden AB tar inte ut några faktureringskostnader förutom till kunder som kräver e-faktura. Avgiften per e-faktura är SEK 15,00 och täcker egenkostnader som bank och affärssystem debiterar oss. Vi har ingen miniminivå för att behandla en order.

 • 13.000 produkter
 • Rätt pris
 • Hög kvalitet
 • Snabb service

Kundtjänst

Telefon: +46(0)70-565 07 21
E-post: info@chuckteknik.com

Öppettider

Måndag – torsdag
7:30 – 17:00

Fredag
7:30 – 15:00

Adress

CHUCKTEKNIK Norden AB
Finja 2517A
28291 TYRINGE
SVERIGE

VAT-no: SE556967775901

Varför Chuckteknik?

 • Personlig service
 • Lång erfarenhet
 • Tydlig prisbild
 • Fokus på hållande teknik

Chuckteknik Norden AB

 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.