1. Leveransvillkor

Leverans till företag
Leveranser sker från vårt lager i Tyringe och huvudlagret i Tyskland. Allmänna leveransbestämmelser enligt NL09 tillämpas. Normalt skickas lagerförda varor från Tyringe samma vardag om vi får din order före kl. 13.00. Varorna är då vanligtvis hos dig nästkommande vardag. Varor som skickad från huvudlaget i Tyskland har en leveranstid på 3 till 7 arbetsdagar. I vissa fall skickas de varorna direkt till kund och i andra fall mellanlandar varorna på vårt lager i Tyringe.

Företagspaket levereras till dörren såvida mottagaren är ett företag.

Leverans till privatpersoner
Du som privatperson kan också handla av Chuckteknik Norden AB. Kontakta oss för mer information.


Leverans till andra länder
Chuckteknik levererar främst till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.Övrigt, leverans
Vid leverans medföljer bruksanvisning för produkter där detta anses vara nödvändigt. Bruksanvisningen levereras antingen fysiskt eller digitalt.

För produkter som är slutsålda och där det inte anges någon leveranstid, vänligen kontakta oss för mer exakt information.

 

 1. Priser

Alla priser i webbshopen är i svenska kronor och exklusive moms.


Priserna som presenteras gäller tills vidare. Vi reserverar oss för tryckfel samt för kostnadsförändringar utanför vår kontroll. Det pris som står i kassan på hemsidan är dock det pris som gäller, såvida detta inte är uppenbart felaktigt.

 

 1. Orderbekräftelse

Beställning av Chucktekniks produkter sker via webbutiken chuckteknik.com, e-post, brev eller telefon. För att en beställning skall vara bindande för Chuckteknik Norden AB, måste beställningen skriftligen bekräftas av Chuckteknik före genomförd leverans, vilket görs via e-post i form av ett ordererkännande när ordern behandlats. Detta innebär bland annat att om produkter i Chucktekniks sortiment utgått eller av annan anledning inte längre finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Chuckteknik ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. Övriga villkor för ordern står även i det ovan nämnda mailet med ordererkännandet.

 

 1. Emballagekostnad

Chuckteknik tar inte ut någon emballagekostnad för gods som skickas med företagspaket.

Chuckteknik tar ut emballagekostnader för pallgods enligt följande prislista:

 • Halvpall: 90,00 SEK
 • Pallkrage för halvpall 800x600: 115,00 SEK
 • Lock för halvpall 800x600: 100,00 SEK

 

 • Helpall: 120,00 SEK
 • Pallkrage för helpall 800x1200: 135,00 SEK
 • Lock för helvpall 800x1200: 160,00 SEK

 

Produkter som överstiger 35 kg skickas som pallgods.

 

 1. Fraktkostnad

Om inget annat avtalats sker beställningar som överstiger ett ordervärde på 999,00 SEK fraktfritt inom Sverige.

Ordrar som understiger ett ordervärde på 999,00 SEK debiteras en standardfrakt.

 • Standardfrakt: 149 kr per order (ex. moms). Maxvikt 35 kg/kolli

Fraktkostnad till länder utanför Sverige kommer debiteras kunden oavsett ordervärde.

 

För ej utlösta leveranser, debiterar vi en ytterligare standardfrakt. Tänk därför på att alltid vara närvarande när leveransen sker, eller att hämta ut beställningar inom 14 dagar ifrån att det ankommit till postombudet.

 

 1. Restorder

Om någon vara på din order är restnoterad eller av annan anledning inte kan levereras meddelas detta i ett ordererkännande. Varan sänds så snart den kommit in på vårt lager. Är flera varor restnoterade samlevereras dessa när samtliga restnoterade varor har kommit hem. Om ordern tidigare är belastad med en fraktkostnad skickas restordern fraktfritt.

 

 1. Reservationer

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar om exempelvis en produkt har utgått vårt sortiment eller ej finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar. Vi förbehåller oss även rätten till konstruktionsändringar utan särskilt meddelande. Vi reserverar oss även för eventuella saldofel i webbutiken. Vi reserverar oss också för tryckfel och för att bildillustrationer kan avvika från levererad produkt. Bildillustrationer är ofta exempel och inte exakt den dimension eller beteckning som varan har. Vi reserverar oss även för kostnadsförändringar utanför vår kontroll, men det pris som står i kassan på hemsidan är dock det pris som gäller, såvida detta inte är uppenbart felaktigt.

 

 1. Betalningsvillkor

Du kan välja att betala med:

 • Faktura 30 dagar netto - per e-post - Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta med 1,5 % per månad. Efter två påminnelser av Chuckteknik överlämnas ärendet till kronofogden.


Vi tar inte ut någon faktureringskostnad.

 1. Retur/Ångerrätt och reklamation

Retur, företag
Om du inte är nöjd med varan eller har köpt fel skickar du tillbaka den inom 14 dagar och betalar för returfrakten. Glöm inte att alltid kontakta oss innan. Varan skall återsändas i oanvänt skick och i sin originalförpackning.

Specialbeställningar. Med specialbeställningar menas varor som är utanför ordinarie sortiment för Chuckteknik eller varor som tillverkas på beställning.

Använda varor och specialbeställningar återtas inte. Registrerad order på specialvaror eller varor som tillverkas på beställning går ej att annullera.

Reklamation, företag
Om inget annat anges lämnar vi ett års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan skall inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård. Garantin omfattar inte slitagedelar eller förbrukningsartiklar. Vi förbehåller oss rätten att antingen reparera varan eller ersätta den med ny. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara rengjord och väl emballerad. Glöm inte att kontakta oss innan. Använd vårt formulär för retur och reklamation som du hittar här. Vi lämnar instruktion om lämplig returfrakt på vår bekostnad.

 1. Garanti

Om inget annat anges lämnar vi ett års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Vi förbehåller oss rätten att reparera varan eller byta ut den. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara väl rengjord och omsorgsfullt emballerad.

 1. Transportskador

Enligt försäljningsvillkoren ovan övergår ansvaret för varan till köparen i och med att varan lastats på bil hos oss. Eventuell transportskada skall därför omgående anmälas av mottagaren till chauffören alternativt det fraktbolag som anlitats.

 

 1. Övriga kostnader

Chuckteknik Norden AB tar inte ut några faktureringskostnader. Vi har ingen miniminivå för att behandla en order. Notera emellertid att fraktkostnaden per

 • Snabb service
 • Tydligt pris
 • Tekniskt underlag
 • Trygga leveranser
 • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
 • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan